Alpiq Zürich:

This image has an empty alt attribute; its file name is Alpiq-3-1024x665.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is Alpiq-6-1024x410.jpg

Ich habe als Freelancer Videos (8) und mehrere Fotos für das Schweizer börsennotierte Unternehmen Alpiq produziert. Ich freue mich, dass ich die hohen Qualitätsstandards erfüllen konnte.

Ich lebe jetzt in Helsinki, Finnland. Es wäre wirklich schön, Videos wie dieses in der finnischen Natur zu filmen:

Ich beherrsche alleProduktionsschritte in der Videoerstellung und ich kann selber editieren. Falls gewünscht, kann der Filmschnitt dann anderswo erfolgen, was den Prozess erleichtert und sicherstellt, dass das Endergebnis alle zufriedenstellt. Ich wohne in Süd-Helsinki, und es gibt einige wirklich schöne Orte in der Nähe, die sich hervorragend für Produktpräsentationen im Videoformat eignen würden. Dadurch kann ich Videos in verschiedenen Stilrichtungen erstellen. Ich besitze professionelle Videogeräte.

Es wäre ideal, mehr Slow-Motion- Aufnahmen von Sportlern zu machen.

Die am Ende der Webseite bereitgestellten Informationen sind leider nur auf Finnisch verfügbar.
Gerne sende ich Ihnen auf Anfrage Informationen auf Deutsch.

Alla muutama esimerkki tuotekuvistani. Voin tarvittaessa lähettää myös lisää kuvia. Omistan kätevän valokuvastudion.


Ruskovilla Switzerland:


Yhden päivän kuvaukset Zürich-järvellä. Audiosta vastasin ammattimaisella mikrofonillani ja Zoom H5 -äänentallentajalla. Videon, kuten muutkin nettisivujeni työt, editoin MacBook Pro -kannettavalla ja omilla muokkausohjelmillani. Musiikki taas on Googlen maksuvapaasta musiikkipankista, mikä toimii mielestäni oikein hyvin.

Loimu Switzerland:

Loimua on aina joulun alla Sveitsissä laajalti myynnissä. Kyseisen Standin yhden illan myynti on parhaimmillaan ollut lähes tuhat kuppia (hinta n. 6 euroa/kuppi) ja lisäksi useita pulloja. Maahantuoja toivoi viralliseen videoonsa pieniä muutoksia, minkä pohjalta videoni toteutin. Tätä videota varten ostin Adoben poroaiheisen Templaten noin 20 eurolla. Google Adsin avulla videon sai kohdennettua Suomea ja glögiä/ glüchweiniä hakeville. Tällainen mainoskampanja on tehokas toteutettavaksi esimerkiksi vuosittain. Loimu onkin jo varsin tunnettu Sveitsissä.

RhySauna Schaffhausen:

Eugen työskenteli uudella saunalla Pohjois-Sveitsissä lähellä Saksaa. Saunajärjestö oli investoinut saunoihin ja muihin tiloihin kymmeniätuhansia frangeja, mutta asiakkaita oli aivan liian vähän. Jotain oli siis tehtävä. Adoben After Effects -ohjelmaan oli helppo kasata videoklipit, ja kyseinen video syntyi nopeasti. Mainostin alle 20 eurolla videota alueelle, ja saunan maksavien asiakkaiden määrä jopa viisinkertaistui. Ensimmäisenä sunnuntaina työntekijän piti jopa soittaa kaveri apuun, kun asiakkaita yhtäkkiä olikin niin paljon. Google Ads toimi alueella hyvin tehokkaasti. Paikallisen palvelun videomainostus oli varmasti harvinaista.

Urheilujournalismi:


Olin ainoa suomalainen urheilujournalisti Sveitsissä, ja tein niin haastatteluja kuin kuvasin videoita sekä valokuvia Ylen Urheiluruutuun ja Golfpisteelle. Töitäni löytyy nettisivuiltani. Yksin tehdessäni opin toimimaan paineen alla ripeästi. Sain paljon hienoja muistoja, ja parasta oli tutustua Suomen parhaisiin pelaajiin ja valmentajiin. Työ oli usein raskasta ja sisälsi paljon matkustelua sekä pitkiä päiviä. Työ oli myös riippuvaista pelaajien menestyksestä, ja pärjätäkseni siinä minun tuli kyetä toimimaan nopeasti. Ajoittain oli hankalaa hallita yksin kaikki tekniikka ja sisältö. Opin kuitenkin pyytämään esimerkiksi mediahenkilöiden apua tärkeillä h-hetkillä (esim. TV haastattelut tein yleensä aina yksin, mutta apu oli plussaa). Pelaan Talissa jäsenenä pro-tasolla ja eniten pidän itse pelaamisesta.

Euelbräu:

Kaverini Antti oli töissä Euelbräun panimolla, jolle tein muutamia mainosvideoita ja -kuvaprojekteja. Myös tämän videon alku- ja loppuosat päätyivät heidän somekanaviinsa. Nautin erittäin paljon tuotekuvien kuvaamisesta. Samalla panimolla myös valmistimme kolme erää lonkeroa, ja yhteistyömme ennen koronapandemiaa toimi hienosti.